O NAMA

Intertas DOO je jedno od vodećih transportnih preduzeća u Srbiji i regiji. Omogućujemo, između ostalog, da sva vaša roba uvek na
vreme stigne do odredišta. Bilo da se radi o destinacijama u Srbiji ili širom Evrope, naši profesionalni članovi logističkog tima i
odgovorni vozači osiguravaju da vaša roba sigurno stigne na cilj.

0
USPEŠNA SARADNJA
0
ZAPOSLENI
0
VOZILA

Uvek, svugde i uz Vas

 

 

 

Kompanija spremna da udovolji svim zahtevima naših klijenata, jer se vodi motivom “Mušterija je uvek u pravu”.

Od osnivanja do danas preduzeće posluje veoma uspešno sa svakodnevnim širenjem tržišta i osvajanja tržišta. Naša firma predstavlja otvoren i dinamičan sistem u kome su zaposleni uglavnom mladi ljudi dorasli ciljevima preduzeća i spremni da odgovore svim potrebama poslovnog okruženja.

INTERTAS DOO

Sigurnost je glavni adut našeg preduzeća. Intertas DOO uveliko ulaže na sigurnosti transporta, kao i sigurnosti naših radnika obezbeđujući im najbolje uslove za rad.

Poverenje je ključna stvar za svako poslovanje. Godine uspešnog poslovanja govore o nama, kao i veliki broj partnera.

Tačnost je sinonim našeg preduzeća. Neka naše dugogodišnje poslovanje govori o nama.

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za preduzeće koje prati standarde, stalno radi na unapređenju svojih kvaliteta i u skladu sa tim garantuje za kvalitet isporuke. Jednostavno rečeno živimo u savremenom dobu. 

Misija

Naša misija je isporuka u tačno dogovoreno vreme uz garantovan kvalitet usluge i poštovanje dogovora, obezbeđenje kvaliteta života zaposlenih i zadovoljenja društvenih potreba.

Sigurnost


Konkurentnost


Poverenje u poslovanju


Transparentnost


Dostupnost


Dinamičnost na terenu


Dokazana poslovnost


Poslovno iskustvo