Kao preduzeće za organizaciju prevoza i trgovinu, Intertas se godinama poslovanja dokazalo kao siguran partner.
Pružajući vrhunske usluge klijentima izgradili smo poverenje koje je sam temelj našeg poslovanja.
Intertas DOO Vam nudi organizaciju prevoza na gotovo svim aktuelnim domaćim i svetskim destinacijama kao i praćenje samog procesa prevoza.

Usluge

INTERTAS DOO obavlja usluge prevoza pošiljke, odnosno robe, od najmanjih količina do pošiljkih za koje je potrebno nekoliko velikih vozila na istom mestu u istome danu.
INTERTAS DOO može organizovati prevoz vaše robe na cjelokupnom evropskom tržištu, a za narudžbe poslane 48 sati prije utovara garantujemo slanje odgovarajućeg vozila na utovar bilo gdje u Evropi. Za dolazak odgovarajućeg vozila na utovar bilo gdje u Srbiji narudžbu trebate poslati svega 24 sata pre utovara.
INTERTAS tim vam je na usluzi 24 sata dnevno. Zahtjevi za transport mogu se napraviti tokom celog dana, 7 dana u nedelji. Naše sposobno i profesionalno osoblje uvijek vam je na raspolaganju kako bi saslušali vaše potrebe i želje i organizovali najbrži i najekonomičniji prijevoz vaše robe.
Takođe, uvijek smo informisani o tome gde se vaša roba u pojedinom trenutku nalazi. Sistem praćenja koji je ugrađen u naša vozila omogućava nam da vas informišemo o stanju vaše pošiljke kad god vi to poželite.


PREUZIMANJE


INTERTAS DOO obavlja usluge preuzimanja pošiljke, odnosno robe, sa tačno definisane destinacije. Preduzeće već dugo posluje i ozbiljnost je na zavidnom nivou. Vaša pošiljka će biti uredno spakovana i bezbedna tokom transporta.


TRANSPORT


INTERTAS DOO obavlja usluge transporta pošiljke, odnosno robe, pri čemu je Vaša pošiljka samo naša briga. Konstanto praćenje i nadgledanje pošiljke je jedna od mogućnosti koju nudi INTERTAS DOO pa prema tome budite sigurni da će Vaša pošiljka stići na određeno mesto u tačno predviđenom terminu.


ISPORUKA


INTERTAS DOO takođe obavlja i usluge isporuke pošiljke, odnosno robe, pri čemu se roba isporučuje klijentima u prvobitnom stanju, jer je garancija bezbednosti u našem preduzeću ključna stvar.